Zarządzaj subskrypcją
Subskrypcja to karnet, który odnawia się automatycznie — płacisz cykliczną opłatę pobieraną co określoną liczbę dni.
-
Zaloguj się i otwórz menu nawigacyjne (lub menu rozwijane twój profil na górnym pasku).
-
Kliknij subskrypcje. Ten link jest widoczny tylko wtedy, gdy Twoje studio oferuje subskrypcje.
-
W widoku Subskrypcje wyświetlana jest lista Twoich subskrypcji wraz z nazwą i aktualnym statusem:
- aktywna — subskrypcja działa i odnawia się automatycznie,
- trial — jesteś w okresie próbnym,
- płatność przeterminowana lub nieopłacona — płatność za odnowienie nie powiodła się i wymaga Twojej uwagi,
- zatrzymana — subskrypcja jest tymczasowo wstrzymana,
- niekompletna / przeterminowana — pierwsza płatność nie została zrealizowana (lub upłynął czas na jej dokonanie),
- anulowana — subskrypcja została zakończona.

-
Kliknij zarządzaj obok subskrypcji — system przeniesie Cię do bezpiecznego portalu klienta operatora płatności, gdzie sprawdzisz płatności, zaktualizujesz dane karty lub anulujesz subskrypcję. Po zakończeniu portal przeniesie Cię z powrotem do panelu klienta.
Jeśli nie masz jeszcze żadnych subskrypcji, w widoku wyświetli się komunikat „Nie masz żadnych subskrypcji”.